Pages

sobota 16. ledna 2010

16./365 zlobení

Po obědě,kdy sme měli buchtičky s krémem (dělala sem poprvé a i když to místo buchtiček spíše byly lehce připečené koule, bylo to dobré), sme si šli lehnout všichni krom Katky. Za chvíli vyletí Martin se slovy,co mu to Katka nacpala do ucha a když sem otevřela oči, zjistila sem,že máme plnou postel na mini pidi kousíčky natrhané plastelíny Martin vyšiloval,že má v uchu plastelínu (nic tam neměl),já vyšilovala, co dělá v posteli fialová plastelína. Vyhnala sem Kateřinu do pokojíčku,kde mě čekal další šok. Po půlce pokoje na drobno poházená plastelína. vysát, vynadat Katce (samo,že sem tím řvaním vzbudila Vojtu). 

Katka dostala trest, je do úterý bez pohádek, nesmí do pondělí ven, ani k babičce. Musela jít naskládat myčku po obědě,což se jí slečně nelíbilo,prý není náš otrok (to už sem nevydržela a dostala pár na zadek). Tak to udělala sice brmlala ale bylo to.

Pak si čistím sporák a když jdu zkontrolovat Vojtu,jestli nechce čůrat,tak zjistím,že ho poškrábala na stehnech zezadu a na pravé ruce úplně do krve. Dostala další vylágoš a musela jít do pokoje uklízet hračky. 


Vojta dneska byl skoro celý den ve slipkách. jednou se mi do nich vykakal a pak odpoledne i vyčůral na skluzavce a pak v tom mokrým ještě jel dolů no co na to říct. Dneska dost málo pil,tak proto asi jen jednou čůrání do slipků a jednou do nočníku. Před obědem byl venku,tak zbytek dodělal do plíny. Kdyby více pil, bylo by toho počůraného  víc.

Večer v 19 sme vyhlásili soutěž kdo první usne. Kluci šli do jednoho pokojíčku, holky do druhého a my holky vyhrály, i když sem musela Katku uplatit kinder vajíčkem,jinak by strašila kdo ví jak dlouho, usnula v 19:25,ale má divoké sny. se ani nedivím, po těch problémem,které s ní dneska byly.


                                             tatínek postavil parádní loď z lega

                                             Vojta vypadá jako Alvin z Čipmanků.

                                  čekání na kapku způsobilo připečení buchtiček k obědu

                                                         

Žádné komentáře: