Pages

sobota 17. srpna 2013

Normální sobota

Ráno vstát, poklidit, udělat snídani, obvykle uvařit oběd. To jsem dneska vynechala, vařila babička (kuřátko), dát prát prádlo, posušit. Po obědě jsem vzala malého ven, bylo hezky tak jsem zkoušela nějaké "umělecké" fotky, ale malý moc nespolupracoval, takže jen pár kousků.





Odpoledne jsme vyrazili na koupaliště do Trnávky, ale voda už je hodně špinavá a hlavně šíleně studená, takže ani děti nebyly jako žáby a do vody šly jen dvakrát a to jen na 10 minut.  Tímto nám koupání letos asi skončilo. Už asi nebudou takové vedra, aby se voda ohřála na přijatelnější teplotu.


1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

lift her little halter up, suck her little titties while I undo her shorts and put my hand in her knickers,3 fingers in her pussy make her soaking wet so she soaks her knickers, pull her knickers off, lay her down, suck her clit and lick her pussy until she quivers and bucks her pussy hard into my face as she orgasms, flip her over, bum in the air and just enough goes in her she feels me cum, keep her knickers and Skype with her so she can watch me sniff her knickers and jerk off for her