Pages

neděle 27. června 2010

Leba - přímořské městečko

Z kempu jsme odjížděli poměrně brzo. Ráno nám sluníčko pěkně nakukovalo do stanu, takže jsme se i po chladné noci vyhřáli a vyjeli jsme časně skrz vidiny mála aut při neděli na cestě a hlavně i kvůli počasí. 

Cesta nám trvala zhruba 6 hodin, než jsme dojeli do nádherného přímořského městečka Leba, které se stalo na dalších 4 a půl dne našim útočištěm. Už z domů jsme měli vyhlídlý kemp cca 400 m od moře, který byl velmi pěkně a moderně vybaven, tudíž jsem dalších 5 dní vůbec nepotřebovala plynový vařič, protože zde byla vybavená kuchyňka s varnou konvicí, dvouplotýnkovým vařičem a lednicí. K tomu dětské hřiště hned u kuchyňky, co vís si může každá máma přát???

Museli jsme k moři, po prvním šlápnutí mi bylo jasné, že koupat se nebudem,ale vůbec mi to nevadilo. Pak jsme prošli městečko, následovala zmrzlina, kde jsme pak pravidelně chodili každý večer, procházka ke kanálu, kde se dětem zalíbila pirátská loď. Dnešní večer už byl lepší, děti byly utahané z chození a usnuly v 22 hodin jako mávnutím kouzelného proutku. 

PS: krásně tady křičí racci

Žádné komentáře: