Pages

středa 30. června 2010

"rowery" (kola) vs. pirátský škuner

Původní plán zněl, dneska sbalit stan a posunout se směr Mazury. Vzhledem k tomu, že je tady krásně, svítí sluníčko, na obloze se honí mraky,ale je pěkně, rozhodli jsme se ještě jeden den zůstat a využít všudypřítomných  kol k projížďce. Kola sice byly nevalné kvality,ale náš cíl cesty byl jasný: maják Stilo. Stezka pro kola vedla lesem, tudíž občas nějaký ten kořen stromu, plno šišek, cesta podél jezera. Bylo by to pěkné, kdyby jsme neodbočili k moři. U moře to bylo moc pěkné, ale další cesta se ubírala podél pláže, tudíž všude plno písku a to pro kola není vhodný terén. 

Místy jsem musela vést dětičky, Martin před námi tlačil dvě kola a pak se ještě vracel pro děti, které ač se vezly, už byly unavené. Z plánovaných 10 km bylo km asi mnohem více a my nakonec síl naší cesty neviděli,protože čas pro půjčení kol se krátil a nestihli bysme se vrátit včas. 

Na odpoledne jsme si zaplatili hodinovou vyjížďku na pirátské lodi. Dětem se to moc líbilo a i já byla spokojená. Vojtu na konci plavby začal bolet zub a brečel tak, že sem s ním musela do kempu a Martin šel ještě s Katkou na zmrzlinu a atrakce. 

Večer  jsme zaplatili kemp, pobalili co se dalo, abychom ráno mohli vyrazit dál. 


Žádné komentáře: