Pages

pondělí 1. února 2010

32./365 nabitý únor

Začal nám únor a já už mám teď nabitý kalendář k prasknutí a to mi tam chybí ještě jedna oslava babiččiných narozenin, a oslava Katky narozenin, no bude to tento měsíc veselé. 

Odpoledne tu byla kamarádka na kafe,tak si holky i pohrály do doby,než dostala Katka jeden ze svých umíněných stavů,který se táhl až do spaní. a v 9 večer mi oznámila,že jí bolí v krku a hlava, jsem zvědavá,co z toho ráno bude, snad nic. 

3 komentáře:

Ali řekl(a)...

Mě děti úplně odnaučily cokoliv si plánovat. Cokoliv naplánuju, díky jejich nemocem je jinak. Tak pomalu žijeme ze dne na den. Nedávno mě rozesmálo: "Chceš-li pobavit Pána Boha, svěř se mu se svými plány". To u nás platí na 100%

Katka řekl(a)...

Koukám, že nejsme sami, kdo má nástěnku :-) My tedy máme dvě. Já tam mám spoustu "důležitých" papírků a Jára tam má výkres modelu. Pro něj tedy taky strašně důležitá věc... ;-) ;-)

K.

Anonymní řekl(a)...

mám jí v kuchyni u lednice, mám tam fly kalendář kde si ale píšu co kdy kde a jak, rozvrh hodin,abych věděla, kdy zavolat Martinovi (stejně mi to nevezme), pár čísel a jinak tam věším klíče od auta a od bytu ;o)Míša