Pages

pátek 24. července 2015

6. den dovolené - Tisá;Karlovy Vary

Dneska v noci jsem se krásně vyspala, matrace byla v kuse /né na tři části, jako v minulých kempech/, teplota byla akorát, no prostě lahoda. Honem jsme vyklidili chatku a hurá do skal, dokud tam nebude moc lidí. Zakoupili jsme vstupné a vyrazili. První kilometr a půl jsme potkali tři lidi, byla to paráda. Krásná příroda, děti dovádějící mezi skalami. Velký okruh jsme zvládli poměrně rychle, tak šel Vojta s tatínkem ještě na část malého okruhu, kde jsme byli včera. My posvačili a pak už pádili do auta a směr Karlovy Vary.





Po cestě jsme se ještě zastavili v Ústí nad Labem do Mekáče. Chtěli jsme něco u dálnice, tak jsme podle navigace sjeli do nákupního centra a ejhle, nákupák zavřený. To se nám stalo poprvé, že bysme viděli zavřený nákupák. No tak jsme museli do centra, což nelibě nesl muž, ale nakonec jsme to dali  docela dobře. A ještě lépe jsme se z Ústí vymotali. 

V Karlových Varech jsme měli ubytování zajištěno ve Svatošských skalách. Navigace nás nejprve dovedla do SOS vesničky, takže jsme byli lehce zděšeni, ale nakonec po poradě s místními jsme to našli. V rekreačním středisku panoval chaos nad chaos a chvíli jsme mysleli, že budem muset hledat ubytování jinde, ale nakonec se vše nějak vyřešilo a s menšimi komplikacemi jsme se ubytovali.  Potom jsme hned vyrazili na promenádu do KV. Vojta stále škemral o hrníček na pití minerální vody, tak jsme mu jeden na památku koupili. 
Město je plné Rusů, cizinců a nějak mě vůbec neuchvátilo. 





Žádné komentáře: