Pages

neděle 17. července 2011

Lednice



Ráno jsme si sbalili všechny věci, v restauraci vrátili klíče a propustky z kempu a vydali se na poslední koupání k jezeru. Katka do vody vlezla, ale jen na chvíli, že je studená, Vojta do vody nechtěl vůbec, jen my dva s Martinem jsme si na chvilku zaplavali a i když jsme tady chtěli strávit celé dopoledne, rozhodli jsme se, že zvedneme kotvy hned, když už se děti stejně nechtějí koupat.




Vyjeli jsme směr Lednice, kde jsme se chtěli projít zahradou a navštívit Minaret. Byl dnes opravdu horký den a i když se šlo částečně stínem cesta v lednické zahradě byla náročná. Vojta kňoural, i když šel po rovince (to nebývá u něj zvykem, vadí mu jen kopce), navíc začal na ramenou u Martina usínat, což taky nebylo nic moc. K Minaretu jsme došli, našli jsme i kešku, která je tady ukrytá a při cestě zpět se povedlo najít ještě jednu.




Měli jsme v plánu ještě stavit se do brněnské ZOO,ale bylo opravdu příliš horko a děti byly unavené, tak jsme změnily plán a po zastávce v Brně u "mekáče" jsme jeli domů. Babička byla ráda, i když překvapená, protože jsme měli přijet až zítra, my byli unavení po cestě, ale myslím, že všichni spokojení.
 

Žádné komentáře: