Pages

sobota 16. července 2011

Velký Meder



Ráno svítí sluníčko, je hezky. Když jsme sem jeli, bylo v plánu navštívit aquapark zde na Senci, ale cena 60 euro na den za pár tobogánů nás rozhodně nenadchla, když si vezmu, že v Tatralandii zaplatíte 42 euro. Rozhodli jsme se raději zajet si kousek dál (cca 50 km) do Velkého Mederu. Nelitovali jsme. Cena i s parkovným na celý den byla krásných 23 euro a vyžití pro děti jako máme my dva je úžasné. Krásný vnitřní bazén s vodním hradem a dvěma tobogány, venkovní bazén na plavání, další vnitřní bazén s velkými tobogány pro dospělé. Vprostřed areálu velký dřevený hrad pro děti a pak ještě jedno menší hřiště, navíc spoustu stromů, které kryjí proti ostrému sluníčku.





Děti byly ve vodě skoro pořád, řádily, potápěly se, zkoušely plavat, skákali. Na dětských tobogánech jezdili z dvoumetrové výšky zcela bez problému. Malý foťáček se povedlo alespoň na chvíli rozejít,tak je i pár fotek, i když po chvíli se zase zarosil.



Dětem se ani moc nechce domů, ale na Senci máme v plánu ještě projížďku vláčkem kolem jezer, tak vyrážíme okolo 17 domů, ještě po cestě se stavujeme do obchodu. U Bielej Myši kupujeme trička na památku, na pokoji si dáme večeři a pak jdeme na projížďku vláčekem. Dětem se to líbilo, ale nám moc ne,jeli jsme spíše čtvrtí, takže jezero nebylo skoro vidět. Na pokoj se dostáváme až kolem 22 hodiny a spát jdeme dost unaveni.



Žádné komentáře: