Pages

středa 11. srpna 2010

Praha-Vyškov-Petřvald

Po snídani jsme si sbalili věci, rozloučily se s Anetkou a Markétou, opravdu Vám holky děkujeme za poskytnutý azyl, bylo u Vás moc příjemně a jsem ráda,že jsme se mohly setkat na dýl jak dvě hodiny ;o)

V Praze jsem byla ještě domluvená s kamarádkou, že se na chvíli stavíme na kafíčko a kouknout na Viktorku,jak krásně roste. Cesta Prahou byla díky navigaci bezproblémová a i obava ze zácpy byla zbytečná, šlo to hladce. Katce sice bylo v autě zle díky serpentinám v okolí Strahova, ale u Kláry se jí udělalo líp a pak už byla ok. 

Před polednem jsme vyjeli z Prahy, děti usnuly a probouzela jsem je až u Mekáče na 137 km D1, už to bylo víc než vhodné zastavit a odpočinout si, protože soustředěnost už začala být ochablá. Dalším cílem byla ZOO ve Vyškově. Původně jsem chtěla jen do ZOO, ale ZOO je maličká a tak jsme navštívili i Dinopark, které se nám moc líbil. Je posazen v lesním prostředí a i když je malý, je moc zajímavý.

Doma jsme byli po 18 hodině, unaveni, plni zážitků a těšení se na tatínka. Taťka udělal za ty 4 dny spoustu práce, ale také mu bylo smutno a byl určitě moc rád, že už jsme doma. 


Žádné komentáře: