Pages

neděle 1. srpna 2010

Ve znamení dětí ...

... se odehrával dnešní den. Vyjeli jsme kolem 10 ranní, auto zaparkovali na Novém Smíchově v nákupním centru a procházkou šli na "Dětský ostrov", kde bylo moc pěkně udělané hřiště od nejmenších po předškolní až školní děti. Tady si ratolesti pohrály, posvačily a když jsme usoudili, že je třeba zvednou kotvy, přesunuli jsme se přívozem přes Vltavu na Žofín, kde také bylo hřiště, ale bohužel na něj už hodnou chvíli svítilo sluníčko a dětem už se tam díky rozpáleným atrakcím tolik nelíbilo. 

Procházkou jsme se vrátili k autu a jeli domů, kde jsme měli k obědu opět báječný oběd v podobě bramborové kaše a kuřecího masíčka. Erik šel spát, Martin četl knihu, Jirka koukal na formule, ostatní děti si krásně hrály, my stihly s Andreou i kafíčko a na večer jsme vyrazili ještě do Chuchelského háje, kde se starší projeli na kole, a pohráli na lesním hřišťátku. Tímto večerem končí náš pobyt v Praze a zítra hurá domů. 

Bylo to moc fajn a jak jsem měla strach z hlídání 4 raubířů, vše proběhlo v naprosté pohodě, děti se nebily, nehádaly, bylo prostě príma. Andrei a Jirkovi děkuji tímto za azyl a doufám, že zas někdy (dřív jak za 2 roky) budeme moct přijet ;o)

Žádné komentáře: