Pages

sobota 21. února 2015

Procházka

Katka má v pondělí narozeniny, Vojta za měsíc a tak jsme dneska dopoledne vyrazili do cyklo obchodu, abychom našim drahouškům pořídili narozeninové dárky. Katka se stala majitelkou nových kolečkových bruslí ( a doufám, že si nic nezlomí ani nenarazí a naučí se na nich lépe než já) a Vojta si v pondělí (po menších úpravách) odveze nové kolo. A já doufám, že v létě budeme jezdit daleko více než jiné roky (o loňsku moc nemluvím, protože to jsme nenajezdili skoro nic :/ )

Po obědě, když se Michal vyspal jsme vyrazili na menší procházku okolo rybníku Kotvice v Albrechtičkách. Původní plán byl najít již jednou nenalezenou kešku, ale asi nám není souzeno jí najít, protože jsme tam bloumali sem a tam a prostě jsme jí nenašli. Bylo docela blátivo a i když svítilo sluníčko, vítr byl ledový, tak jsme to vzdali a jeli domů.
¨
Při zpáteční cestě jsme se zastavili ještě na hřiště ve vedlejší vesnici, aby si Katka mohla brusle vyzkoušet. NO bude asi oříšek, než pochopí, že se musí odrážet do stran a né přes špičku, ale snad to půjde :)





1 komentář:

kk řekl(a)...

Krásné fotečky a dodatečně vše neeeeej!

A přeji hodně šťastných kilometrů na čemkoliv.